Menu
header photo

The Journey of Sinclair 948

firedtouch04's blog

Some Known Details About Firma de contabilitate contabil - Locuri de muncă - Jooble

Our TOP CONTABILITATE - Firma Contabilitate Bucuresti PDFs


11, sector 4,040102 Bucuresti RO You can also call us at 021. 9341 or chat with us through live chat (bottom right). Ne poti contacta si la 021. 9347 sau pe chat (dreapta-jos).


Preturi contabilitate firma mica - Contabilitate firma mica la doar 150 de  leiCum îți poți schimba firma de contabilitate


Contexpert Cost este o firma de contabilitate, evidenta contabila primara si servicii de consultanta financiara si fiscala din Bucuresti. Oferim o reducere de 50% in primele 6 luni de contract pentru firmele debutante. Verifica noutatile se adreseaza n principal: ntreprinderilor mici si mijlocii (IMM-urilor); persoanelor fizice autorizate. Servicii oferite de firma noastra de contabilitate sunt: servicii de contabilitate primara; servicii de contabilitate financiara si de gestiune; contabilitate manageriala; planuri de afaceri; monografii contabile; consultanta fiscala; expertiza contabila; analiza financiara; servicii de salarizare si resurse umane; taxe si impozite; refacere contabilitate; audit statutar; audit intern; auditul fondurilor structurale; Tendinta intreprinderilor mici si mijlocii este de a externaliza aceste servicii catre o firma de contabilitate pentru a beneficia de timp pentru organizarea propriei activitatii si reducand costurile.


Respectam cu strictete regulile deontologiei profesionale garantand legal confidentialitatea informatiilor manipulate in relatia cu firma clientului atat in timpul colaborarii cat si dupa incetarea acesteia. Activitatea firmei este sustinuta de un soft de contabilitate si gestiune, un program complex, avand module incorporate de contabilitate, gestiune, salarii, mijloace fixe. Angajatii nostri au studii economice superioare.


The Greatest Guide To TOP CONTABILITATE - Firma Contabilitate Bucuresti


Avantajele colaborarii cu o firma de contabilitate: nu lucreaza pentru tine o singura persoana, ci o echipa experimentata in contabilitate si consultanta financiar contabila; cunostiintele acumulate la solutionarea problemelor contabile ale clientilor Contexpert Price sunt acum la dispozitia ta; firma de contabilitate este la curent cu ultimile modificari legal in domeniu.


Noutatile legal pe probleme specifice de contabilitate fiscalitate vor fi aduse la cunostiinta dumneavoastra in cel mai scurt timp. Firma noastra de contabilitate cunoaste posibilitatile de optimizare si minimizare a taxelor si impozitelor. vei fi asistat cu ocazia oricarui control financial iar experienta noastra te va feri de eventualele abuzuri; firma de contabilitate reprezentata prin persoanele ei angajate este raspunzatoare in fata legii.


Platile efectuate catre o firma de servicii contabile pot fi decontate, evitand astfel impozitele in plus ce ar trebui efectuate in cazul unui agreement de munca. Factura emisa de firma de contabilitate este deductibila in totalitate. datorita experientei va putem recomanda programele de evidenta contabila, gestiune, salarii si imobilizari cele mai potrivite pentru afacerea dumneavoastra.


Firmă serioasă caut contabil seriosCum îl recunosc? - My Pure Style

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.